Managementkonsult

Skickliga konsulter med över
40 års gedigen erfarenhet inom ledarskap!
Här på PMW Konsult hittar du ett gäng av skickliga konsulter med erfarenhet inom bland annat management, lean production och projektledning. Vi hjälper företag, ledningsgrupper och produktioner att komma längre och öka deras lönsamhet och kvaliteten på deras arbete.
handla om

Vad gör en managementkonsult?

Att sitta i en ledningsgrupp är ett jobb som kan vara slitsamt, men såklart också givande. Det är ett stort ansvar och det kräver att man har rätt tankesätt kring svåra beslut, riskhantering och såklart en god förmåga att leda. Men det är inte alltid enkelt att ta svåra beslut och många gånger kan ledningsgrupper behöva genomgå svåra situationer som leder till att fel beslut tas eller att företaget hamnar i tuffa situationer.

Det är här vi på PMW Konsult kommer in i bilden. Vi erbjuder konsulthjälp inom management för ledningsgrupper som behöver hjälp med att styras i rätt riktning. Vår långa erfarenhet av ledarskap gör oss till ett bra val för dig som behöver hjälp med att förändras och såklart förbättras. Vi kliver in i ledningsgruppen och hjälper er att fatta rätt beslut, samt att hantera svåra situationer på rätt sätt.

Alla våra konsultuppdrag börjar med seminarier och utbildningar. Vi kommer aldrig att säga åt er vad ni ska göra utan att finnas där på plats med er och utbilda er. Vårt mål är att ni ska få rätt verktyg för att kunna bli så bra som ni bara kan bli utan hjälp. Men för att ni ska komma dit behöver ni såklart få tillgång till rätt erfarenhet och kompetens först.

När vi tar oss an ett uppdrag börjar vi alltid med att skapa en målbild och en plan, som sedan följs av utbildningar. Det är det första steget i alla våra projekt och det är vad som sätter grunden för hela arbetet. Vårt jobb är att hjälpa er att lyckas – därför finns vi med er på plats hela vägen och ger er verktygen för att bli bra chefer som vet hur man tar rätt beslut utan att hamna i kniviga situationer.

Kreativitet och engagemang är grundstenarna i ett gott ledarskap. Allt för ofta ignoreras dessa faktorer av ledningar, något som resulterar i att arbetssituationen inte blir bra. Vi hylla kreativitet och vi uppmuntrar engagemang. Vi vet att ni behöver utrymme att uttrycka er själva för att skapa en god arbetsmiljö och för att kunna äga era standarder och era lokala mål.

Med hjälp av workshops, ledarskapsutbildningar, målsättningar och coachning ger vi er de verktyg som ni behöver för att skapa goda vanor i vardagen och bli så bra chefer som ni kan bli.

Hur jobbar
våra management konsulter?

En Managementkonsult Tittar På En Analytisk Rapport
VAD VI ERBJUDER

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper chefer och ledningsgrupper att bli så bra de bara kan bli. Vi tillhandahåller vår breda expertis och ger er rätt verktyg för att lyckas. Att vara en bra ledare handlar inte bara om att ha god kontakt med dina anställda, det handlar också om att kunna ta svåra beslut, hantera problem och hitta rätt åtgärder för riskfyllda situationer. Allt detta och lite till kan du få hjälp med av oss  på PMW Konsult, genom affärsnyttiga utbildningar, workshops och coachning inom ledarskap.

Vi kliver in i ledningsgruppen och styr er i rätt riktning. Vi hjälper er att ta fram strategier, att hantera olika situationer och att bli så bra chefer som vi vet att ni kan bli.

Det är inte alltid ett enkelt jobb att leda en verksamhet – men vi tror på er och vi vet att ni har vad som krävs för att komma långt. Vårt synsätt på förändring inom arbetslivet är vad som gör oss unika, låt oss dela det synsättet med er så att ni också kan nå era mål.

Boka in ett möte med oss så berättar vi mer!

PMW hjälper er att nå resultaten ni drömt om!