Om Oss

men-talking

15+

ÅR AV ERFARENHET

Om Oss

Vår Historia

2005 startades PMW Konsult och anledningen var enkel.

Vi tyckte att det fanns ett glapp i marknaden och såg ett behov hos företag att få hjälp med allt från nulägesanalyser till implementationer inom Operation Exellence.

Det var viktigt för oss att från början utmärka oss genom att ha ett rakare tillvägagångssätt och använda oss av unika arbetssätt för att skapa ett mervärde åt våra kunder än vad som går att hitta hos andra aktörer.

Kombinerat med vårt konstanta driv att förbättras har vi hittat ett framgångsrecept inte bara för oss, utan även för dig som kund. För varje år som går samlar vi på oss ännu mer värdefull erfarenhet som hjälper oss att hjälpa dig inom alla de områden du behöver.

Följ med oss på vår resa framåt och låt din verksamhet gynnas av våra kunskaper.

Om Oss

Vilka vi är

PMW är ett konsultföretag som jobbar rakt och ärligt mot våra kunder där våra huvudområden är Automotive och persontransport. En powerpoint-presentation är inte vårt sätt utan vi jobbar ute i verkligheten tillsammans med dig för att på plats utveckla din verksamhet. Tillsammans kan vi ta ditt företag till nya höjder genom vårt unika arbetssätt som hjälper dig hela vägen från idé till genomförande.

Vi tar ansvar för varje del av kedjan och följer dig från start till mål, tills det du har önskat att uppnå är uppnått. Du som kund är det viktigaste och vi kommer alltid ha en rak och ärlig dialog genom arbetet, där vi gör allt från att implementera 5S till att förbättra tillverkningsflöden. Allt beroende på hur just ditt behov ser ut. Låt oss skapa ett mervärde åt dig.

PMW Konsult

Allt beror på hur just ditt behov ser ut. Låt oss skapa ett mervärde åt dig.

VÅR FOTO HISTORIA

Galleri