Mångårig erfarenhet
och kompetens

PMW Konsult är unika på marknaden genom våra raka arbetssätt. Vi kommer aldrig att sitta i ett mötesrum och tala om för dig hur förändringar ska genomföras utan vi ser till att vi alltid är med dig på företagsgolvet och förändrar varje del tillsammans med dig. Oavsett hur ditt behov ser ut kommer våra högkvalitativa tjänster att hjälpa dig och ditt företag framåt.

Vill du öka lönsamheten? Få din nya strategi att fungera i praktiken? Kanske behöver du hjälp att bygga effektiva team? Vi finns här, hjälper dig från början till slut och ser till att de mål du har uppnås utan att du behöver tumma på något. Ta din verksamhet till nya nivåer med hjälp av våra högkvalitativa tjänster.

980+

Nöjda kunder

786+

Produktlansering

100+

Priser vunna

TJÄNSTER

Vad vi gör

Management

Våra managementkonsulter arbetar med att stötta och förbättra ledningsgrupper som behöver hjälp med allt från riskhantering till hur man tar svåra beslut. Vi kliver in och delar med oss av värdefull kunskap via seminarier, vi utbildar och vi stöttar ledningsgruppen genom deras arbete.

Lean / OPEX

Våra konsulter inom Lean Production är experter på just detta och de kliver in och styr upp produktioner för att ge dem värde. Lean handlar om ett tankesätt, och inte om hur man ska göra något. Med vår hjälp kan ni omvandla ert arbetssätt och öka kvaliteten på er produktion.

Projektledning

Våra interimschefer och våra konsulter som arbetar med projektledning är experter på deras respektive områden och de kliver in i en verksamhet och hjälper dem att skapa hållbara och goda resultat.


ARBETSMETODER

Vi hjälper dig

Med mångårig erfarenhet och kompetens är vi aktiva inom bland annat tillverkande industri, Automotive, transportsektorn, produktion, konstruktion, produktutveckling samt erbjuder interim chefskap.

Oavsett om du behöver projektledning eller hjälp att utveckla din verksamhet finns vi här för att på ett effektivt sätt jobba sida vid sida med dig tills att målet är nått.

Våra arbetssätt garanterar en högkvalitativ standard och vi lägger en stor vikt vid att ha goda relationer med våra kunder genom ett prioriterat samarbete och en rak och ärlig dialog. Vi hjälper dig med allt från att förbättra den operativa effekten till att genomföra större förändringar eller helt enkelt öka din lönsamhet.

Tillsammans blir vi ett oslagbart team